Sport hírek
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.
2016. június 08., szerda 12:46

Az elmúlt mérkőzések összefoglalója

sport23Csapataink az elmúlt 4 hétvégén a következő eredményeket érték el.

 Utánpótlás U19 csapatunk:

Szany ellen 7-1 arányú győzelem

Újkér ellen 20 -0 arányú győzelem

Iván ellen 13 -1 arányú győzelem

Veszkény ellen 7 -0 arányú győzelem

A gólokat a következő játékosok szerezték: Vörös József 10, Mészáros Norbert 12, Tóth Gergő 6, Szajkovics ákos 3, Cseh Gergő 3, Szalai Dávid 3, Sárándy Kristóf 2, Horváth Krisztián 1, Varga Kristóf 1, Molnár- Takács Mihály 1, Sajtos Ferenc 1, Kolompár Rafael János 1, Horváth Zsolt 1

Utánpótlás csapatunk a bronzérmet szerzi meg a bajnokság során. Nagy öröm, hogy minden fiatal játékos betalált a szezon során. Örülünk, hogy ennyi helyi és környékbeli korosztályos fiú játszott nálunk és CSAPATKÉNT sikerült a bronzérmet megszerezni.

u19

Felnőtt csapatunk:

Szany ellen 3 -1 arányú győzelem

Újkér ellen 5 - 1 arányú győzelem

Iván ellen 9 -1 arányú győzelem

Veszkény ellen 2 -0 arányú győzelem

Gólszerzőink ezekben a fordulókban: Varga Bence 5, Kleizer Csaba 4, Végh Zoltán 3, Tóth Balázs 1, Horváth Dávid 1, Balasa Dániel 1, Sárándy Kristóf 1, Rosta Bálint 1, Simon Tibor 1, és az 50. születésnapját a napokban ünneplő TÓTH LÁSZLÓ 1

A sorozatban elért 4 győzelmünkkel és az egész szezon alatt mutatott teljesítményünkkel biztossá vált, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül 2. helyen végzett csapatunk. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a megyei kupában is az elődöntőig meneteltünk, kijelenthetjük, hogy Vitnyéd labdarúgásának legsikeresebb szezonján vagyunk túl.

felnott29

Köszönetünket fejezzük ki minden játékosunknak, edzőinknek, segítőinknek, támogatóinknak és szurkolóinknak akik az egész szezon során segítették a közös munkát!

Sportegyesület Vitnyéd vezetősége

 

Tovább a kategóriában: « Répcementi SE értékelések

Hír kategóriák