Sport hírek
Ma 2017. november 23., csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.
2016. május 04., szerda 13:50

Répcementi SE értékelések

sport23Elmúlt vasárnap az utóbbi időszak megyei II. osztály rekordbajnoka volt a vendégünk.

 U19 -es együttesünk 8-0 arányú győzelmet aratott, melyet Mészáros Norbert így értékelt: "Remek első félidő után,magabiztos győzelmet arattunk. A gólkülönbség hűen tükrözi a pályán látottakat. Külön öröm számomra,hogy nem kaptunk gólt. Dícséret jár a Fiúknak,mert az elejétől komolyan vették a mérkőzést! Kicsit előre gondolva,ha megszerezzük Nagycenken a 3 pontot,a 3. helyünk biztosra vehető. Remélem ez elég motiváció lesz mindenkinek!"

Felnőttcsapatunk a szeptember vége óta veretlen csapat ellen 8-4 arányú győzelmet aratott. Kiss István így látta a mérkőzést:

" Csapatunk vasárnap lejátszotta a bajnokság 24.-ik fordulóját. Hazai pályán több mint 300 néző előtt Répcementi SE csapatával találkoztunk.

A Kleizer P.,- Kocsis,Simon,Németh,Ősze,-Horváth T,-Rosta,Végh,Tóth,Balassa,-Kleizer Cs.összeállításban kezdtük a játékot. A végig közönségszórakoztatóra sikeredett találkozó 6.-ik percében már 0-2 -őt mutatott az eredményjelző tábla , aztán a 26.-ik perc már 3-2-es hazai vezetést jelzett. Óriási iram, kemény párharcok, szép megoldások, továbbra is szebbnél szebb gólok, igazi hazai fociünnep, melynek végén 8-4 arányú történelmi vereséget mértünk az évek óta osztályfavorit Dénesfai csapatra. Igazi csapatként működtünk a 90 perc során, valamint a "harmadik" félidő is szívet melengetőre sikerült. A gólokat Horváth T.(2), Végh(2), Rosta, Sárándy, Szalai és Kleizer Cs. szerezte. Csereként Sárándy, Szalai és Horváth D. segítette a sikerhez együttesünket. Nincs annál nagyobb dolog , mikor egymásra talál szurkoló, vezető és játékos, ez kell hogy erőt adjon mindenkinek a maga területén a jó folytatáshoz.

Vasárnap Nagycenken folytatjuk, remélem ismét sikerrel járunk."

Hír kategóriák