Sport hírek
Ma 2018. január 17., szerda, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
2016. április 26., kedd 13:55

Az elmúlt két hét értékelése

sport23Babót és Bősárkány ellen bajnoki, míg a megye I. osztályú Nyúl ellen kupamérkőzést vívtunk.

 Az első két összecsapást felnőttcsapatunknál így értékelte Kiss István edző: "Csapatunk három nap alatt két mérkőzést játszott. Vasárnap a sereghajtó Babótot láttuk vendégül, s a papírforma szerint magabiztos, helyenként látványos játékkal, 6 - 1 -es győzelmet aratttunk. a gólokon Sárándy 3, Rosta 1, Varga B. 1,és Kleizer Cs.osztozott.  Szerdán a  Megyei Kupában a négy közé jutásért Nyúl csapatát fogadtuk, aki ellen ugyan 4 : 0 arányú vereséget szenvedtünk, mégis emelt fővel búcsúztunk. A mérkőzés 90 percét óriási iram jellemezte, melyben fizikálisan nem maradtunk alul, ám  egyéni hibáinkat rendre góllal büntette az ellenfél. Minden játékosunkat dícséret illet az egész kupasorozatban nyujtott hozzáállásért, és ha a bajnokságban is képesek leszünk átmenteni azt az elszántságot és lendületet amit Nyúl ellen láttunk, akkor szép reményekre jogosíthatna minket az előttünk álló 8 forduló."

A Bősárkányi idegenbeli mérkőzést így látta: " Csapatunk Bősárkányban vendégszerepelt vasárnap. A Kleizer P.- Kocsis,Simon,Horváth T.,Ősze - Szalai - Balassa,Tóth,Rosta,Sárándy, - Kleizer Cs.összeállításban kezdtünk. Végig irányítottuk a játékot, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki , melyből az első félidőben még minden lehetőség  kimaradt. Így fordulhatott elő, hogy ellenfelünk egyetlen valamire való támadását kihasználva, 1 - 0-as előnnyel mehetett pihenőre. A második félidőben a motiváltan játszó csapatunk fölénye gólokban is megmutatkozott, és megérdemelt 3 - 1 -es győzelmet arattunk. A gólokat sorrendben Balassa, Kleizer Cs., és Rosta szerezte. Csereként a hosszú kihagyás után visszatérő Vörös J. lépett pályára.

Készülünk a vasárnapi Répcementi elleni összecsapásra, melyre várjuk és kérjük hűséges szurkolóink támogatását."

Az U19-es együttesünknél Mészáros Norbert így vélekedetta Babóti mérkőzés után: "Nem számítottam könnyű mérkőzésre,de szerencsére a Fiúk átérezték a mérkőzés jelentőségét,és magabiztos győzelemmel hangoltunk a Bősárkányra. Külön gratulálok Tóth Mihálynak,aki az első bajnoki gólját szerezte a csapatban! Rossz sorozatban voltunk,remélem ez a győzelem önbizalmat ad a csapatnak!"

A Bősrkány elleni "derbit" így látta: "Az előjelek ellenére egy jó meccset játszottunk a Bősárkánnyal. Sajnos 12 játékossal tudtunk elmenni,variációs lehetőségek nélkül. Ugyan kikaptunk,de nagyon büszke vagyok a Csapatra,különösen a második félidei teljesítmény miatt! A vereséget a rutintalanságnak tudom be,mert 2 olyan hibából kaptuk a végén a gólokat,amit megbeszéltünk a szünetben. Szeretem ezt a Csapatot,és büszke is vagyok rájuk!A cél továbbra is a dobogó,és erre bőven képesnek érzem a Fiúkat!"

Vasárnap a Répcementi SE ellen lépünk pályára! 

 

Hír kategóriák