Sport hírek
Ma 2018. január 17., szerda, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
2016. április 12., kedd 13:43

Lövőn nem sok babér termett csapatainknak

sport23A 21. fordulóban Lövőn léptek pályára labdarúgóink.

 U19-es együttesünk 2-0 arányú vereséget szenvedett. Mészáros Norbert így értékelt a mérkőzés után. "Gratulálok az ellenfélnek,ma a játék minden tekintetében fölénk nőttek,és teljesen megérdemelten nyertek. Van úgy,hogy a jobb csapat ellen fejet kell hajtani. A mérkőzést ugyan elveszítettük,viszont a tartásunkat nem,és ez a legfontosabb! Jövő héten itt a javítási lehetőség,és biztos vagyok benne,hogy javítunk is! Pozitívum,hogy a Vörös Jocó ismét pályán lehetett. Ismétlem magam,gratulálok a Lövőnek."

Felnőttcsapatunk a  Kleizer P.- Horváth D.,Simon,Németh,Ősze,- Horváth T, - Rosta,Végh,Tóth,Sárándy, - Kleizer Cs. összeállításban kezdte a játékot.

A hétközi pazar játékot sajnos nyomokban sem láttuk viszont, ötlettelenül, sok hibával játszottunk,tálcán kínálva az ellenfélnek a gólszerzési lehetőségeket, akik élve ezekkel 4 - 2 -es győzelmet arattak. Érthetetlen, hogy tudja pillanatok alatt ennyire elveszíteni a motívációját egy csapat, szerdán nem tudtunk betelni az elsöprő erejű játékkal, most lehajtott fejjel keressük gyengeségünk okát. Ami tény, az utolsó két bajnokin 7 gólt kaptunk, ami teljességgel védhetetlen. Ha tudnám, hogy játékosainkat is úgy bántja a vereség mint engem, akkor nyugodt lennék. Nem vagyok nyugodt.......! Azért próbálunk javítani, ez a csapat nem erre van predesztinálva. A két gólunkat Rosta, és Kleizer CS. lőtte. Csereként Balassa, Varga, Kocsis jutott szóhoz. Vasárnap Babót csapatát fogadjuk. 

Hír kategóriák