Sport hírek
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.
2016. március 25., péntek 08:25

Rábapordány - Vitnyéd

sport23Csapataink a 18.-ik fordulóban Rábapordányban léptek pályára.

A felnőttcsapatunk a Kleizer P. - Kocsis, Simon, Horváth T., Ősze, - Németh B. - Rosta, Végh, Tóth B., Sárándy, - Kleizer Cs. összeállításban kezdte a játékot.

Az első félidőt enervált, idegesítően akaratgyenge hozzáállás jellemezte, hogy mégis 3 - 1-es előnnyel mehettünk pihenőre, csak az egyéni kvalitásoknak volt köszönhető.

A második félidőben már jobban, de legalábbis összeszedettebben fociztunk, és végül 5 - 1-es győzelmet arattunk. A gólokat Kleizer (3), Rosta, és Sárándy szerezte.  

Örömteli viszont, hogy-e három labdarúgónk rendre gólerős játékot produkál.

Csereként Szalai G. és Balassa D. a szünetben, Horváth D. a 80.-ik percben lépett pályára. Vasárnap Rábaszentandrásra látogatunk, ahol egy jó erdemény elérése érdekében, elsősorban mentálisan kell sokat javulnunk.

Továbbra is számítunk szurkolóinkra!

Tisztelettel!  Kiss István  edző

 

U19-es csapatunk a Surapka - Szajkovics Á, Horváth Zs, Szigeti I, Ács J, Paár G, Kolompár D, Mészáros N, Cseh G, Árpási M, Horváth K kezdőcsapattal indult a mérkőzésnek.

Csereként Varga K, Tóth M, Sajtos F és Szalai D jutott szóhoz. 

A mérkőzés összképe alapján a 6-1 -es siker az ellenfélre nézve volt hízelgő. Góljainkat Horváth Krisztián /2/, Mészáros Norbert /2/, Csah Gergő és Kolompár Dávid szerezték.

Mészáros Norbert a mérkőzés után így értékelt. "Sok volt az egyénieskedés,ami eddig nem volt ránk jellemző. Gratulálok a csapatnak a megszerzett 3 ponthoz,de a bajnokság neheze csak most jön! Örülök,hogy mindenkinek sikerült lehetőséget adni. Megyünk tovább,igyekszünk minél több pontot begyűjteni,és meglátjuk ez mire lesz elég."

Hír kategóriák