Sport hírek
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.
2015. december 01., kedd 09:29

Németh Veronika Európa Bajnok

veronika-laciNémeth Veronika a Castrum SC Kapuvár sportolója, újabb Európa Bajnoki aranyérmet szerzett! November 28-án, Lengyelországban vett részt, mint magyar válogatott kerettag, az U22-es Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságon.

Veronika 4 győztes küzdelmet vívott full-contact (teljes kiütéses) szabályrendszerben. Előbb egy spanyol, majd egy bolgár, egy ukrán, végül egy litván ellenfelet sikerült legyőznie.

Az Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményéért kiérdemelte a torna "BEST WOMAN FIGHTER" vagy a "LEGJOBB NŐI HARCOS"-nak járó különdíjat is.

"- Veronika, 18. életévével, a legfiatalabb volt a -55kg-os női kategóriában. Tapasztaltabb, rutinosabb versenyzőket sikerült legyőznünk, és úgy ahogy a Castrum SC Kapuvár, úgy Vitnyéd minden lakosa büszke lehet, hogy ilyen ügyes sportoló lakik a közösségükben. Hazaérésünket követően, shihan Furkó Kálmán, a Kyokushin Karate magyarországi alapítója, telefonon is gratulált nekem, és további sikereket kívánt Németh Veronikának és a Castrumnak!
Köszönjük, hogy a Vitnyédi Önkormányzat támogatja a helyi sportolóit, még akkor is, ha azok a Kapuváron sportolnak!

Fontos tudni, hogy Veronikának ez a 4. Európa Bajnoki díja (2013 - Ifjúsági Európa Bajnok / Románia; 2014 - Junior EB III. helyezett / Azerbaidzsan; 2015 - Junior Európa Bajnok - Varsó; 2015 - U22-es Európa Bajnok - Bytom) és 3. Európa Bajnoki különdíja ( 2013 - "Legtechnikásabb Női Versenyző" ; 2014 - "Legharcosabb Női versenyző"; 2015 -  "Legjobb Női Harcos") " - informálta oldalunkat sensei Pantelics Péter 3. danos karate mester, Veronika edzője.

 

Hír kategóriák