Aktuális hírek
Ma 2018. január 17., szerda, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
2016. február 13., szombat 23:36

Téli felkészülési időszak a labdarúgóknál

Január közepén elkezdte felkészülését egyesületünk U19-es és felnőttcsapata is. A fiatalok kedden a Művelődési házban, míg csütörtök esténként a pályán kezdték el az edzéseket. Felnőtt csapatunk kedden használta a pályát /bár inkább az utcákon rótták köreiket:)/, míg csütörtökön a veszkényi tornateremben készültek. A játékoskeretekben kisebb változások történtek.

Utánpótlás U19 csapatunk:

Két edzőmérkőzést játszottak az eddigi felkészülési időszakban Fertőendréd U19 csapatát 18-1 arányban, míg Veszkény U19 csapatát 9-1-re sikerült legyőzni. Mindkét mérkőzésen főleg a korosztályos játékosok alkották a csapat gerincét és nagy öröm, hogy az őszi jó formát sikerült átmenteni. 

Távozó játékos Fazekas Csaba aki Babótra igazolt, de Fertőszentmiklósról hazatért Surapka Dávid és Ács János is edzésbe állt a felkészülés alatt.

Felnőttcsapat:

Távozott a csapattól Kiss Ákos és Szalóky Martin, mindketten a Répcementi SE-ben folytatják pályafutásukat, Dukai András Veszkénybe igazolt. Mindhárom távozónak sportsikerekben gazdag időszakot kívánunk.

Érkezett hozzánk a kapuba Kleizer Péter, a védelembe pedig Áder István, sőt úgy néz ki Németh Benjamin is újra vitnyédi mezt húz magára.

A felkészülési időszakot a csapat edzője, Kiss István így foglalta össze: 

" Január 19.-én kezdtük el az edzéseket, kedden Vitnyéden szabadban, csütörtökön Veszkényben tornateremben, szombaton vagy vasárnap pedig műfüves pályán Csornán játszunk.
Két felkészülési meccsen vagyunk túl, a következő tapasztalatokkal.: Beled csapatával , Kránitz és Sárándy góljaival 2 - 2-es döntelent játszottunk.  A következő összeálításban szerepeltünk:
Kleizer - Ősze. Horváth T,Simon,Kocsis - Rosta,Tóth B - Sárándy,Végh,Balassa, - Kránitz. Csereként játszott: Varga B,Szalai G,Horváth D.Papp A. Első mérkőzésnek tökéletesen megfelelt, megítélésem szerint erősebb csapat benyomását keltettük, közelebb álltunk a győzelemhez. 
Második összecsapásunk Jánossomorja ellen már több hibát hozott a felszínre, remek első 30 percet produkáltunk ugyan, de a végére fegyelmezettségben és akaratban is  szétestünk, és súlyos 8 - 2 -es vereséget szenvedtünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 6 fő játékos hiányzott a keretből. A 2 gólt Végh Zoli szerezte.
A  Kleizer - Ősze,Mészáros,Simon,Kocsis - Horváth T,Tóth B - Kleizer,Végh,Horváth D - Varga B összeállításban kezdtünk, csereként Szalai D,Cseh G, és Balassa D. szállt be a játékba. Még 4 felkészülési mérkőzés vár ránk.: 14.-én (vasárnap) 14.00-kor Nyúl csapatával Csornán, 20.-án  (szombaton) 14.00-kor Lébénnyel szintén Csornán, 27.-én és 28.-án pedig Veszkénnyel ill. Oslival egyenlőre bizonytalan helyszínen.
Aggodalommal tölt el Kránitz, Tóth G. Vörös J, tartós kiesése, de bízunk felépülésükben, a sikeres felkészülésben , az eredményes bajnoki folytatásban és hűséges szurkolóink kitartó buzdításában." 

 

Hír kategóriák